Ενίσχυση του ανοσοποιητικού.

IV therapy Θεραπεία

Άμυνα & Ενέργεια

IV θεραπεία με υψηλή δόση βιταμίνης C, ψευδάργυρο και αντιοξειδωτικά για να ενισχύσουν το ανοσοποιητικό σας σύστημα στην καταπολέμηση του κρυολογήματος, της γρίπης και των ιογενών λοιμώξεων.

Η πρώτη γραμμή άμυνας για την προστασία του ανοσοποιητικού σας από λοιμώξεις ξεκινά από μέσα.

Το σώμα σας χρειάζεται βασικά συστατικά μόνο για να αντιμετωπίσει τις τοξίνες και να ενισχύσει το σώμα σας στην καταπολέμηση των λοιμώξεων.

Κατά τη διάρκεια μιας ασθένειας, το σώμα σας απαιτεί ακόμη περισσότερα συστατικά για να δημιουργήσει μια ανοσολογική απόκριση και να διατηρήσει υψηλό μεταβολισμό. Η θεραπεία μας παρέχει στο σώμα σας τις βιταμίνες, τα αντιοξειδωτικά και την ενυδάτωση σε υψηλές δόσεις που χρειάζεστε για να καταπολεμήσετε αυτήν την ενοχλητική ιογενή λοίμωξη ή το κρυολόγημα.

Ακόμα ερχόμαστε απευθείας σε εσάς, ώστε να μην χρειάζεται να σηκώνεστε από το κρεβάτι όταν αισθάνεστε καταπόνηση.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:

Βέλτιστη Χρήση

Καταστάσεις & Συμπτωματα

=

ενισχυση ανοσοποιητικου

=

γρηγορη αποκατασταση απο ιωσεις

=

ισχυροποιηση ανοσοαποκρισης

=

υψηλα επιπεδα αντιοξειδωτικων

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:

Το ανοσοποιητικό σας χρειάζεται ενίσχυση για την καταπολέμηση των λοιμώξεων.

Είτε έχετε λοίμωξη από ιό, κρυολόγημα ή γρίπη, δημιουργούνται επιπλέον απαιτήσεις στο σώμα κατά τη διάρκεια της διαδικασίας ανάρρωσης. Το σώμα σας χρειάζεται περισσότερες βιταμίνες και θρεπτικά συστατικά από το συνηθισμένο για να αντιμετωπίσει την κατάσταση. Η ενίσχυση των επιπέδων των αντιοξειδωτικών σας μπορεί επίσης να βοηθήσει στην επιτάχυνση της διαδικασίας αποκατάστασης.

Η ενυδάτωση είναι ένα ουσιαστικό μέρος της ανάρρωσης από ασθένεια, αλλά δεν είναι πάντα εύκολο να πίνετε πολλά υγρά όταν είστε άρρωστοι, ειδικά εάν έχετε ναυτία. Η κατανάλωση άφθονων υγρών βοηθά το σώμα σας να αποβάλλει τις τοξίνες και αποκαθιστά τα υγρά που χάθηκαν κατά τη διάρκεια της μόλυνσης.

Η θεραπεία μας για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού περιέχει ένα μείγμα υγρών ενδοφλέβιας χορήγησης και υψηλών δόσεων βιταμινών και αντιοξειδωτικών που βοηθούν στην ενισχυση του ανοσοποιητικού σας συστήματος και βοηθούν να ανακάμψετε από την ασθένειά όσο το δυνατόν γρηγορότερα.