Ενδοφλέβιες θεραπείες

Yπηρεσίες

Η IV θεραπεία παρέχει υψηλές δόσεις βιταμινών, ανόργανων συστατικών και αμινοξέων που σε σωστούς συνδυασμούς βοηθούν στη θεραπεία ποικίλων καταστάσεων, όπως χαμηλή ενέργεια, άγχος, απώλεια βάρους και πολλά άλλα.

Πληροφοριες

Θεραπείες – Προϊόντα

IV ΘΕΡΑΠΕΙΑ

i. hangover Θεραπεία.

Μην σπαταλάτε τη μέρα σας στο κρεβάτι, στον καναπέ ή στο δωμάτιο ξενοδοχείου, με ατονία και χαμηλή ενέργεια. Αυτή η ισχυρή θεραπεία θα επαναφέρει την ενεργεια και την ζωτικότητα σας, ώστε να μην χάσετε τίποτα.

IV ΘΕΡΑΠΕΙΑ

ii. Cleanse & Detox

Ενυδάτωση, εξισορρόπηση και εκκαθάριση  τοξινών από το σώμα και  το”σύστημά” σας με ισχυρά αντιοξειδωτικά και υψηλή δόση βιταμίνης C.

IV ΘΕΡΑΠΕΙΑ

iii. The fitness

Μετά από μια ισχυρή προπόνηση, επιτύχετε  την διαδικασία αποκατάστασης των μυών σας με αυτήν τη λύση. Ιδανική θεραπεία για αθλητές  που επιδιώκουν φυσικά και εγγυημένα αποτελέσματα 

IV ΘΕΡΑΠΕΙΑ

iv. Immune System Boost

Προστατέψτε το ανοσοποιητικό σας σύστημα, βοηθήστε τον οργανισμό σας στην καταπολέμηση του κρυολογήματος, της γρίπης, αλλά και άλλων ακόμα πιο σοβαρών ασθενειων με αυτόν τον δυνατό συνδυασμό.

IV ΘΕΡΑΠΕΙΑ

v. The weight balance

Προσπαθείτε να χάσετε βάρος; Αυτό το μείγμα θα σας δώσει μια μεταβολική ώθηση που σίγουρα βοηθά στο να επιτύχετε τους στόχους σας πιο γρήγορα και αποτελεσματικά.

IV ΘΕΡΑΠΕΙΑ

vi. The Vit C

Υψηλότερη δόση βιταμίνης C για να την αξιοποιήσει το σώμα σας στο έπακρο, Αυτή η θαυματουργή βιταμίνη ενισχύει το σώμα, το δέρμα, βοηθάει στη υψηλή απόκριση του ανοσοποιητικού και δίνει ώθηση στις λειτουργίες του οργανισμου.

l

Ενημερωθειτε

IV ΘΕΡΑΠΕΙΑ

vii. IM SHOTS
(Intramuscular)

Ένας γρήγορος (ενέσιμος) τρόπος για να λάβετε τα ίδια ακριβώς οφέλη των συστατικών των θεραπειών μας αλλά απευθύνεται σε εκείνους που έχουν δυσανεξία στη διαδικασία των θεραπειών iv.

Σημειωση

Οι Θεραπείες  IV είναι ιατρική διαδικασία.
Ενημερώστε τους γιατρούς μας εάν έχετε:

 

  • Καρδιακή, πνευμονική ή νεφρική νόσο
  • Εγχείριση εγκεφάλου
  • Τυχόν αλλεργίες
Πριν από οποιοδήποτε ραντεβού οι γιατροί μας θα συμβουλευτούν μαζί σας και θα ζητήσουν το ιατρικό σας ιστορικό για να επιλέξουν την πιο κατάλληλη θεραπεία για τις ανάγκες σας.

ας ξεκινησουμε

10% Έκπτωση στην πρώτη θεραπεία