θεραπεία Hangover.

Θεραπεία IV therapy

Αναζωογονήστε το σώμα σας & Ανακτήστε τις δυνάμεις σας

Το προϊόν μας περιλαμβάνει ένα μείγμα IV υγρών, ηλεκτρολυτών, βιταμινών και φαρμάκων για την αποτοξίνωση του σώματός σας και τη θεραπεία των συμπτωμάτων του hangover.

Τo hangover (ύστατη κόπωσης) προκαλείται από την αφυδάτωση και τη μείωση των θρεπτικών συστατικών που δημιουργεί η υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ. Το αποτέλεσμα είναι μια σειρά συμπτωμάτων που μπορεί να είναι εξουθενωτικά και να διαρκέσουν για ώρες χωρίς κατάλληλη θεραπεία.

Τα συμπτώματα του hangover περιλαμβάνουν:

  • Αφυδάτωση
  • Ναυτία
  • Πονοκέφαλο
  • Στομαχικές διαταραχές
  • Μυϊκοί πόνοι

 

Περισσοτερα:

Βελτιστη Χρήση

Καταστάσεις & Συμπτωματα Hangover

=

Γρηγορη ανακουφηση πονοκεφάλου

=

αμεση ανακουφηση ναυτιας

=

αμεση αποτοξινωση οργανισμου

=

Ενισχυμενη & αμεση ενυδατωση

πληροφοριεσ:

θεραπεία με Ενυδάτωση & Βιταμίνες

Το hangover μετά από μια απαιτητική νύχτα μπορεί να κάνει το πρωινό σας μια άβολη, επώδυνη εμπειρία. Ευτυχώς, υπάρχει τρόπος για γρήγορη ανακούφιση.

Υπάρχουν τρία βασικά στοιχεια για την ανάρρωση από το hangover.

Η επανυδάτωση του σώματός σας είναι το πιο σημαντικό βήμα.

Για την περαιτέρω επιτάχυνση της ανάρρωσης, η αποτοξίνωση αφαιρεί τη συσσώρευση τοξινών που προκαλείται από την κατανάλωση αλκοόλ. Τέλος, είναι σημαντικό να αποκαταστήσετε τα θρεπτικά συστατικά που χάθηκαν κατά την κατανάλωση.

Η θεραπεία μας είναι μια γρήγορη και αποτελεσματική μέθοδος για την γρήγορη καταπολέμηση των συμπτωμάτων του hangover μέσα σε 30-60 λεπτά. Επανυδατώνει το σώμα σας, βοηθά να αποβάλλετε τυχόν τοξίνες, αποκαθιστά τα θρεπτικά συστατικά που χάθηκαν κατά τη διάρκεια μιας νύχτας με έντονη δραστηριότητα και καθαρίζει το σύστημά σας.

Η φόρμουλα μας περιλαμβάνει φάρμακα κατά της ναυτίας και αντιφλεγμονώδη που παρέχουν γρήγορη ανακούφιση, ώστε να νιώθετε φυσιολογικά άμεσα.