θεραπεία The Fitness.

IV therapy Θεραπεία

Ισορροπία & Αναζωογόνηση

Ανάρρωση από προπονήσεις και ασθένειες. Ενισχύστε τη λειτουργία του ανοσοποιητικού, μειώνετε τις φλεγμονές και υποστηρίζετε την ταχύτερη επούλωση των μυών.

Ξεπεράστε το κρυολόγημα ή τη γρίπη. Σταθείτε στα πόδια σας γρηγορότερα με αυτή τη θεραπεία. Ενισχύστε τη φυσική σας κατάσταση, με αντιοξειδωτικές βιταμίνες για να ενισχύσετε το ανοσοποιητικό σας σύστημα και να σας βοηθήσει να καταπολεμήσετε αποτελεσματικά ασθένειες.

Γρήγορη επιστροφή στον πολυάσχολο τρόπο ζωής σας με αυτή την ενδοφλέβια θεραπεία που παρέχεται απευθείας σε εσάς στο σπίτι ή στο γραφείο σας.

 

Περισσοτερα:

Βέλτιστη Χρήση

Καταστάσεις & Συμπτωματα

=

Γρηγορη μυικη αποκατασταση

=

αμεση αποκατασταση ενεργειας

=

ενισχυση εγκεφαλικης ΕΣΤΙΑΣΗΣ

=

Ενισχυση αθλητικοτητας

=

ΑΝΑΠΛΗΡΩΣΗ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΝ ΒΙΤΑΜΙΝΩΝ

πληροφοριες:

Ανάρρωση από ασθένειες & Ενισχυση αθλητικής δραστηριότητας.

Η θεραπεία μας περιλαμβάνει Lipostat Plus, έναν συνδυασμό αμινοξέων, βιταμινών και μετάλλων που λειτουργεί αυξάνοντας το μεταβολισμό σας και βοηθά στην αποκατάσταση της ενέργειας σας. Μια ώθηση γλουταθειόνης θα βοηθήσει το σώμα σας να επεξεργαστεί τις ελεύθερες ρίζες που παράγονται είτε από ασθένεια η την πολύ έντονη άσκηση, βοηθώντας σας να ανακάμψετε πολύ πιο γρήγορα.

Φυσικά, δεν χρειάζεται να είστε άρρωστοι για να απολαύσετε τα οφέλη αυτής της θεραπείας. Το the fitness είναι επίσης ιδανικό για να σας βοηθήσει να ανακάμψετε από προπονήσεις και αθλητικούς αγώνες και να βελτιώσετε τη συνολική σας απόδοση πιο γρήγορα. Όχι μόνο βοηθά στην επανυδάτωση του σώματός σας, αλλά αναπληρώνει τις απαραίτητες βιταμίνες που χάνονται κατά τη διάρκεια της άσκησης.

Μειώστε τις φλεγμονές στο σώμα σας. Ταχύτερη επούλωση των μυών σας και ενίσχυση του ανοσοποιητικού σας για να είστε πάντα έτοιμοι για οτιδήποτε απαιτεί η καθημερινότητα.